Gildenstraat 30, 4143HS, Leerdam
06-13776600
info@gisolfmusic.nl

Zaterdag 1 oktober 2022 van 14.00 – 17.00 uur. Open muziekpodium en vanaf 20.00 uur concert Dorpshuis Heukelum

Jouw eigen muziek begint hier!

Muziek Event

Heukelum Aktief en Door Eensgezindheid organiseren in samenwerking met Gisolf Music op zaterdag 1 oktober een muziek event in Dorpshuis de Krakeling.

Zing je of speel je een instrument? Kom dan meedoen. Drumstel, piano, versterkers en microfoons zijn aanwezig: je hoeft dus alleen je instrument mee te nemen. Wil je alleen komen kijken en luisteren, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Soleren of spontaan met anderenmuziek maken is leuk, altijd uitdagend en leerzaam. En dat geldt niet alleen voor ervaren muzikanten maar zeker voor beginnende of jonge instrumentalisten en zangers die nog niet in een bandje spelen.

Kom je alleen maar vind je het leuk ondersteund te worden door een echte band, dan kan dat ook. De regioband The Black Page is aanwezig om met je samen te spelen.

Het event begint om 14.00 uur en eindigt (afhankelijk van de belangstelling) rond 17.00 uur.

Tevens zullen er verschillende muziekscholen aanwezig zijn voor het geven van informatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Meldt je aan via info@heukelumaktief.nl en geef aan hoe en welke nummers je ten gehore wilt brengen. Ook voor vragen kun je hier terecht.
Wij nemen dan contact met je op om verdere afspraken te maken (vergeet niet je tel. nr te vermelden).

’s Avonds gaat het muziek event verder, vanaf 20.00 uur zullen de bands “The Black Page” en “Still Going On” optreden met diverse “Mystery Guests”.